Valitse sivu

Täydennä osaamistasi

Raudaskylän Kristillisen Opiston koulutuspalvelut auttavat sinua vahvistamaan ammatillista osaamistasi ja työhyvinvointiasi. Tarjoamme koulutuksia osaamisen päivittämiseen ja tukea ja ratkaisuja työnantajan tarpeisiin.

Tarjoamme täydennyskoulutuksia erityisesti kasvatusalalle, sosiaalialalle, perhetyöhön, seurakuntatyöhön ja vapaaehtoistoimintaan.

Suunnittelemme koulutuksia myös asiakkaiden ja työyhteisöjen kanssa yhteistyössä. Teemme alueellisesti ja valtakunnallisesti laajaa yhteistyötä koulutuksenjärjestäjien, yritysten sekä julkisen ja kolmannen sektorin kanssa.

Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten musiikkikurssit ovat merkittävä osa Raudaskylän opiston kesäkurssitoimintaa. Raudaskylän kesästä löytyy musiikin lisäksi myös mm. koodausta, valokuvausta ja sirkustelua.

Kurssi- ja koulutustarjontaamme rakennetaan ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSIIN:

Koulutuksiin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti viimeistään kahta viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa ellei toisin mainita. Ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-ilmoittautumisjärjestelmän kautta, tietoturvallisen suojatun yhteyden yli. Täytäthän ilmoittautumisen huolellisesti ja vastaat kaikkiin kohtiin!

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Koulutukset toteutuvat, mikäli niihin on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut riittävä määrä osallistujia.

Jätä toivomuksia sinua kiinnostavista koulutuksista/ kursseista: info@rko.fi.

24.8.2022

Musiikkipoluilla

Kirkkomuskari-materiaaleihin tutustumista laulaen, soittaen, liikkuen ja lorutellen. Koulutuksessa käytetään Kirkkomuskari 1,2 ja 3-materiaalien lisäksi myös muuta seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksessa ajankohtaista ohjelmistoa.
Lue Lisää
1.9.2022

MTEA®2 – Haavoittuva mieli – tunnista ja tue

MTEA® 2 -koulutuksessa tutustutaan yleisimpiin mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.
Lue Lisää
2.9.2022

Perinteinen jäsenkorjaus – jatkokurssi

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Jatkokurssi on tarkoitettu perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssin suorittaneille.
Lue Lisää
14.9.2022

Suntioiden koulutuspäivät

Suntioiden koulutuspäivät tarjoaa ajankohtaista asiaa ja hyödyllisiä luentoja kaikille kirkonpalvelutyötä tekeville (suntiot ja vahtimestarit) sekä seurakunta- ja hautauspalvelualalla toimiville.
Lue Lisää
16.9.2022

NEPSY – Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op)

Koulutuksessa opitaan ratkaisukeskeisiä ajattelutapoja ja konkreettisia keinoja, mitkä auttavat ohjaajaa arjen tilanteissa. Tällaisia tilanteita voivat olla mm. lapsen tai nuoren käyttäytymisen haasteet, keskittymisen hankaluudet, oppimisvaikeudet tai mielenterveyden ja riippuvuuksien ongelmat.
Lue Lisää