Ajatteleva keho, liikkuva mieli – Psykofyysinen fysioterapia

23.–24.8.2023 Raudaskylällä

Koulutuksen sisältö

Kehon ja mielen yhteyttä tukeva psykofyysinen fysioterapia ja sen kokemukselliset harjoitteet antavat keinoja oman kehollisuuden kokemiseen, tunnistamiseen ja hyväksymiseen sekä ajatusten ja tunnetilojen tiedostamiseen. Koulutus antaa välineitä asiakastyöhön ja työssä jaksamiseen.

Kohderyhmä

Sosiaali-, kasvatus- ja ohjausalalla toimivat, mm. mielenterveys- ja päihdetyön ja lastensuojelun ammattilaiset.

Kouluttaja

TtM, ft Mikko Patovirta. Patovirta on Bodymindin perustaja ja työskennellyt fysioterapeuttina v. 1994 lähtien. Hän toimii pääasiassa pitkittyneiden kipujen kuten CRPS:n ja kroonistuneen migreenin kanssa, neurologisten toimintakykyongelmien, post-traumaattisten stressioireistojen sekä ahdistuneisuus–väsymysoireistojen parissa. Hän luennoi ja kouluttaa terveydenhuollon ammattihenkilöstöä psykofyysiseen näkökulmaan.

Koulutuksen hinta

295 € / hlö. Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.8.2023 mennessä ilmoittautumislinkin kautta.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole ilmoittautumisajan päättyessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

  • Viestintäsuunnittelija Kristiina Parkkila, p. 050 3420 139, kristiina.parkkila@rko.fi

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää