Raudaskylän etälukio

Opiskelu

Raudaskylän etälukiossa opiskellaan etänä mutta tuetusti, verkkoympäristöjä ja opettajan antamia ohjeistuksia hyödyntäen. Opiskelu onnistuu työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa joustavasti.

Raudaskylän etälukiossa voi suorittaa koko lukion oppimäärän (vähintään 88 opintopistettä) ja ylioppilastutkinnon tai jatkaa kesken jääneet lukio-opinnot loppuun. Myös yksittäisten opintojaksojen ja aineiden opiskelu on mahdollista ilman tutkintotavoitetta (aineopiskelu). Opiskelu tapahtuu opiskelijan oman opintosuunnitelman ja aikataulun mukaan.

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimuksena Raudaskylän etälukioon on 18 vuoden ikä sekä peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot.

Kustannukset

Opiskelu Raudaskylän etälukiossa on maksutonta lukion oppimäärää suorittaville ja/tai ylioppilastutkintoa suorittaville. Opiskeluaikaisia kustannuksia tulee opiskelumateriaaleista, kuten tietokone ja oppikirjat tai digimateriaalit. Muita kustannuksia voi tulla mahdollisista matkoista etälukioviikonloppuihin ja ylioppilaskirjoituksiin sekä ylioppilastutkintolautakunnan yo-kirjoituksista perimistä maksuista.

Yksittäisten lukion opintojaksojen opiskelu eli niin sanottu aineopiskelu on maksullista. Kysy kustannuksista oppilaitoksesta.

Haku

Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Täytä hakulomake tästä.

Lisätietoja:

Sari Ahola-Korpi
apulaisrehtori

  • P. 050 4400 048
  • sari.ahola-korpi@rko.fi

Opinto-opas: