Valitse sivu

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukio on yksi Suomen viidestä kansanopistolukiosta. Kansanopistolukioissa opinnot suoritetaan aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti. Suoritettavana on vähintään 88 opintopistettä.

Raudaskylän lukio tarjoaa henkilökohtaista tukea ja ohjausta, pienet opetusryhmät sekä laadukkaan opetuksen. Raudaskylän lukiossa voit suorittaa lukion päättötodistuksen ja ylioppilastutkintotodistuksen joustavasti eri ikävaiheissa ja elämäntilanteissa.

Olemme mukana kansainvälisissä projekteissa, mm. Erasmus-hankkeissa, joissa opiskelijat käyvät eri maissa koulutustapaamisissa. Yhteistyötä on tehty viime vuosina useiden eurooppalaisten koulujen kanssa.

Teemme yhteistyötä sekä ammattikorkeakoulun että yliopiston kanssa, ja voit myös suorittaa yliopistokursseja ohjatusti. Olemme entisestään lisänneet luonnontieteitä eli fysiikkaa, biologiaa ja kemiaa kurssivalikoimaamme niin teoria- kuin työkursseinakin.

Pääsyvaatimukset

Peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot.

Kustannukset

Opiskelu Raudaskylän lukiossa on ilmaista. Tarjoamme opiskelijoillemme kaikki oppikirjat, tietokoneen, asuntolapaikan, kolme ateriaa päivässä sekä oppivelvollisille ilmaisen autokoulun B-ajokortin suorittamista varten.

Haku

Jatkuva haku. Toivomme, että elokuussa lukion aloittavat hakevat toukokuun loppuun mennessä. Täytä sähköinen hakulomake tästä!

Miksi Raudaskylän lukio – TOP 10

 1. Yksilöllistä ohjausta, pienet opetusryhmät
 2. Maksuton autokoulu oppivelvollisille
 3. Ilmainen asuntola + 3 ateriaa päivässä
 4. Oman keittiön tosi hyvä ruoka!
 5. Innostavat ja kivat opettajat
 6. Kansainvälisiä projekteja
 7. Lämmin ilmapiiri
 8. Uusia kavereita ympäri Suomen
 9. Laajempi valinnaisuus pakollisissa kursseissa
 10. Ilmaiset oppikirjat ja tietokone käyttöön

Lisätietoja:

Sari Ahola-Korpi
apulaisrehtori

 • P. 050 4400 048
 • sari.ahola-korpi@rko.fi

Esite:

Opinto-opas:

Raudaskylän lukio somessa