Valitse sivu

Seuraavan kerran kesällä 2022 – sivu päivittyy!

 

Valtakunnallinen Puhallinmusiikkileiri 10.-18.7.2021

Soitinmusiikkiliiton ja Raudaskylän opiston Valtakunnallinen Puhallinmusiikkileiri tarjoaa jälleen korkeatasoista opetusta arvostettujen pedagogien johdolla kaikissa puhallin- ja lyömäsoittimissa sekä orkesterisoitossa. Opetuksen pääpaino on henkilökohtaisessa instrumenttiopetuksessa lisättynä reilulla annoksella kamarimusiikkia. Leiri tarjoaa myös monille oppilaille ainutlaatuisen mahdollisuuden soittaa suuressa puhallinorkesterissa.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Puhallinmusiikkileirillä on omat verkkosivut, joista löytyy tarkempaa tietoa mm. opettajista, leiriohjelmasta ja hinnoista.

Ilmoittautuminen päättyy 27.6.2021. Ilmoittaudu alla näkyviä linkkejä käyttäen. Samat linkit löytyvät myös leirin omilta sivuilta osoitteesta www.puhallinleiri.fi

Perusleirille, kapellimestarikurssille ja mestarikursseille on omat erilliset ilmoittautumislomakkeet. Ilmoittautujat hyväksytään leirille automaattisesti.

Huom! Ilmoittautuminen mobiililaitteella voi vaatia ruudun vierittämistä vaakasuunnassa. Parhaiten ilmoittautuminen onnistuu tietokoneella.

 

Laskutuksen hoitaa Raudaskylän Kristillinen Opisto ja laskut lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskutuksen yhteyshenkilö on Satu Myllykangas (p. 050 4619 554, satu.myllykangas@rko.fi )

Virallinen leirikirje lähetetään sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen leirin alkua osallistujan sähköpostiin. Alle 18-vuotiaiden leiriläisten tulee ilmoittaa huoltajan yhteystiedot sille tarkoitetussa kohdassa. Yli 18-vuotiailta olisi hyvä saada lähiomaisen yhteystiedot mahdollisia tapaturmia varten.

Ilman kuluja osallistumisen voi peruuttaa 27.6.2021 asti. Sen jälkeen ilman lääkärintodistusta peruuttaneilta peritään 50% leirimaksusta. Mikäli koronatilanne vaikuttaa peruutukseen, ei maksuja luonnollisesti peritä. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista peritään täysi osallistumismaksu. Maksamatta jääneet laskut ovat ulosottokelpoisia.

 

Puhallinleiri järjestetään suunnitellusti, mikäli koronatilanteessa ei tapahdu yllättävää käännettä huonompaan suuntaan. On ensiarvoisen tärkeää, että leiri voidaan järjestää turvallisesti. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaismääräyksiä ja koronatilanteen kehittymistä. Tarvittaessa myös leirin ohjelmaa sopeutetaan ja järjestellään niin, että osallistuminen leirille on turvallista.

Lisätietoja:

Taru Vähäsalo
koulutussuunnittelija

  • P. 044 5641 383
  • taru.vahasalo@rko.fi

Satu Myllykangas
koulutusihteeri

  • P. 050 4619 554
  • satu.myllykangas@rko.fi