Elämäsi paras opiskelupaikka.

Laadukasta koulutusta mukavassa oppimisympäristössä nuorille ja aikuisille tarjoavat lukio, Opistovuosi oppivelvolliselle, tutkintokoulutukseen valmentava koulutus, aikuisten perusopetus ja aikuisten perusopetus maahanmuuttajille. Ammatillista koulutusta on tarjolla suntion ja päihdetyön ammattitutkintokoulutuksissa, sekä työvalmentajan erikoisammattitutkintokoulutuksessa. Työelämälähtöistä täydennyskoulutusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta tarjoamme erityisesti sosiaali- ja kasvatusalalle.

Viihtyisät asuntolat, vireä vapaa-ajan toiminta ja hyvä ruoka omasta keittiöstä ovat opiskeluelämän rikkautta. Koko kampusalueemme läheltä ja kaukaa tulevine ihmisineen tarjoaa yhteisöllisyyttä.

Kaikkea toimintaamme ohjaa kestävä kehitys – ei pelkkänä periaatteena vaan konkreettisina arjen valintoina. Se on lähiruoan ja lähienergian suosimista, kohtuullisen elämäntavan etsimistä, aktiivista kansalaisuutta ja vastuuta yhteisöstä.

Näiltä sivuilta löydät koulutustarjontamme. Tutustu ja tule mukaan!

Tutustu koulutuksiimme

Lukio

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukiossa voit rakentaa itsellesi oman opintopolun. Päivälukiossa osallistut oppitunneille ja etälukiossa käyt lukiota vaikka kotisohvalta käsin.

Tutustu ja hae

TUVA

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Haluatko vielä lisäaikaa miettiä jatkokoulutusta ja ammattiuraa? Vai haluatko parantaa arvosanoja ja vahvistaa peruskoulun tietoja?

Tutustu ja hae

Opistovuosi oppivelvollisille

Oma polku

Haluatko vielä lisäaikaa miettiä jatkokoulutusta ja ammattiuraasi – tai parantaa arvosanoja ja vahvistaa tietojasi? Opistovuosi oppivelvollisille on vuoden mittainen maksuton opiskeluvuosi ennen ammatillisia tai lukio-opintoja.

Tutustu ja hae

Etälukio

Raudaskylän etälukio

Raudaskylän etälukiossa opiskellaan etänä mutta tuetusti, verkkoympäristöjä ja opettajan antamia ohjeistuksia hyödyntäen. Opiskelu onnistuu työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa joustavasti.

Tutustu ja hae

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Koulut kesken, numerot nurinpäin? Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi saada peruskouluopinnot päätökseen tai korottaa kouluarvosanojasi.

Tutustu ja hae

Maahanmuuttajille

Maahanmuuttajille

Tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi. Henkilökohtaisessa suunnitelmassa otetaan huomioon elämäntilanne, lähtökohdat ja tarpeet koulutukselle.

Tutustu ja hae

Ammatillinen koulutus

Ammatillinen koulutus

Näyttötutkinto on hieno mahdollisuus aikuiselle oppijalle. Näyttötutkinnon suorittanut on oman alansa ammattilainen, joka osoittaa ammattitaitonsa työelämässä tapahtuvissa näytöissä.

Tutustu ja hae

Sosionomiväylä

Raudaskylän sosionomiväylä

Tähtäätkö sosionomiopintoihin? Haluatko vahvistaa osaamistasi tai vaihtaa alaa?

Tutustu ja hae

Avoin yliopisto

Avoimen yliopiston arvosanaopinnot

Tutustu ja hae