Valitse sivu

Elämäsi paras opiskelupaikka.

Laadukasta koulutusta mukavassa oppimisympäristössä nuorille ja aikuisille tarjoavat lukio, peruskoulun kymppiluokka, oppivelvolliselle tarkoitettu Koodarilinja, aikuisten perusopetus ja aikuisten perusopetus maahanmuuttajille. Ammatillista koulutusta on tarjolla suntion, päihdetyön, kehitysvamma-alan ammattitutkintokoulutuksissa. Työelämälähtöistä täydennyskoulutusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta tarjoamme erityisesti sosiaali- ja kasvatusalalle.

Viihtyisät asuntolat, vireä vapaa-ajan toiminta ja hyvä ruoka omasta keittiöstä ovat opiskeluelämän rikkautta. Koko kampusalueemme läheltä ja kaukaa tulevine ihmisineen tarjoaa yhteisöllisyyttä.

Kaikkea toimintaamme ohjaa kestävä kehitys – ei pelkkänä periaatteena vaan konkreettisina arjen valintoina. Se on lähiruoan ja lähienergian suosimista, kohtuullisen elämäntavan etsimistä, aktiivista kansalaisuutta ja vastuuta yhteisöstä.

Näiltä sivuilta löydät koulutustarjontamme. Tutustu ja tule mukaan!

Tutustu koulutuksiimme

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukiossa voit rakentaa itsellesi oman opintopolun. Päivälukiossa osallistut oppitunneille ja etälukiossa käyt lukiota vaikka kotisohvalta käsin.

Tutustu ja hae

Raudaskylän kymppiluokka

Raudaskylän kymppiluokka

Kymppiluokka sopii sinulle, joka haluat korottaa peruskouluarvosanojasi tai haluat vielä miettimisaikaa ennen jatko-opintoihin siirtymistä.

Tutustu ja hae

Ammatillinen koulutus

Ammatillinen koulutus

Näyttötutkinto on hieno mahdollisuus aikuiselle oppijalle. Näyttötutkinnon suorittanut on oman alansa ammattilainen, joka osoittaa ammattitaitonsa työelämässä tapahtuvissa näytöissä.

Tutustu ja hae

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Koulut kesken, numerot nurinpäin? Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi saada peruskouluopinnot päätökseen tai korottaa kouluarvosanojasi.

Tutustu ja hae

Koodarilinja

Koodarilinja

Koodarilinja on vuoden mittainen maksuton opiskeluvuosi ennen ammatillisia tai lukio-opintoja. Opit ohjelmoimaan ja pääset tutustumaan koodauksen erilaisiin työkaluihin.

Tutustu ja hae

Maahanmuuttajille

Maahanmuuttajille

Tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole suomi. Henkilökohtaisessa suunnitelmassa otetaan huomioon elämäntilanne, lähtökohdat ja tarpeet koulutukselle.

Tutustu ja hae