Valitse sivu

Raudaskylän kesä soi. Sinullekin.

Raudaskylän musiikkileirit tunnetaan paitsi hyvästä opetuksesta myös turvallisesta ja oppimaan kannustavasta ilmapiiristään. Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa laadukasta opetusta klassisesta popmusiikkiin ja puhallinmusiikkiin. Pedagogisesti kaikki kurssimme ovat korkeatasoisia ja tarjoavat paljon esiintymismahdollisuuksia ja yhteismusisointia.

Myös konsertit kuuluvat kesään: musiikkielämyksiä tarjoilevat niin oppilaat kuin opettajatkin useissa eri konserteissa kylällä ja kaupungissa.

Raudaskylän kesä on enemmän.

Tule mukaan musiikkileirille yksin, kaverin kanssa tai koko perheellä! Myös koko perhe on tervetullut lomailemaan ja nauttimaan leppoisasta leiritunnelmasta. Soittamisen ja harjoittelun vastapainoksi tarjolla myös konsertteja, ohjattua vapaa-ajantoimintaa, pelejä leikkejä ja liikuntaa.

Haku leireille

Hakuajat ja -linkit leireille löydät kunkin leirin omalta sivulta.
Kutsu ja leiri-info lähetetään sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Tiesitkö, että MusKy ry, eli Ylivieskan seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys tukee musiikkiopistonsa oppilaiden leirimaksuja. Leiriavustusanomuksen täyttämällä Ylivieskan seudun musiikkiopiston oppilas saa takaisin 30 % leirimaksusta (enimmillään 200 euroa). Upea mahdollisuus kannattaa hyödyntää!

Musiikin edistämissäätiö tukee toimintaamme.

Kansainvälinen mestarikurssi

Kansainvälinen mestarikurssi

Huippuopetus ja hyvät harjoittelumahdollisuudet ovat mestarikurssin perusta. Seuraavan kerran 7.–13.6.2021.

Lue lisää

Harmonikkaleiri

Harmonikkaleiri

Harmonikkaleiri kuuluu kesään! Leiri sopii vasta-alkajista jo pidemmällä oleville harrastajille. Seuraavan kerran 15. – 19.6.2021.

Lue lisää

Pikkuviulistien musiikkileiri

Pikkuviulistien musiikkileiri

Pikkuviulistien mestarikurssilla pääset oman soittotuntisi lisäksi kokemaan yhdessä soittamisen riemua ryhmässä. Seuraavan kerran 7.–12.6.2021.

Lue lisää

Valtakunnallinen puhallinmusiikkileiri

Valtakunnallinen puhallinmusiikkileiri

Valtakunnallinen puhallinmusiikkileiri tarjoaa jälleen korkeatasoista opetusta arvostettujen pedagogien johdolla kaikissa puhallin- ja lyömäsoittimissa. Seuraavan kerran 10.–18.7.2021.
Lue lisää

Pikkupianistien musiikkileiri

Pikkupianistien musiikkileiri

Pikkupianistien musiikkileiri on avoin kaikille innokkaille nuorille soittajille, myös vasta-alkajille. Seuraavan kerran 7.–12.6.2021.

Lue lisää

Popmusiikkileiri

Popmusiikkileiri

- Tulossa -

Lue lisää

Soiva Kesä Facebookissa