Valitse sivu

Suntioiden koulutuspäivät

15. – 16.9.2021 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

Suntioiden koulutuspäivät on tarkoitettu kaikille kirkonpalvelutyötä tekeville (suntiot ja vahtimestarit) sekä seurakunta- ja hautauspalvelualalla toimiville.

Ohjelma ja kouluttajat 

Keskiviikko 15.9.
12.00 Aloitus, päivien ohjelma, lehtori Tapani Raappana.
12.15 Erilaisten asiakkaiden kohtaaminen työssä. Veera Mäenpää.
14.00 Päiväkahvi/-tee ja kohtaamisia.
14.30 Hautausmaiden ylläpito ja sopimushautojen hoito, kausityöntekijöiden rekrytointi, ohjaaminen ja perehdyttäminen ja koneiden ja laitteiden valvonta ja ylläpito. Sari Hirsikorpi.
16.15 Päivällinen
16.45 Siirtyminen Ylivieskan kirkolle. Johtava seurakuntamestari Hannu Jussi-Pekka.
19.00 Paluu Opistolle ja yhteenveto päivän annista, jonka jälkeen iltapala, sekä mahdollisuus saunoa.

Torstai 16.9.
7.30 – 8.30 Aamiainen
8.30 Kirkollinen kulttuuriperintö, sekä Seurakuntien arvorakennukset ja kiinteistöjen hoito. Edla Mäkelä ja Saana Tammisto, Kirkkohallitus.
11.15 Lounas
12.00 Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen. Mirva Kuikka.
14.30 Päätös ja lähtökahvit.

Ohjelma voi tarkentua.

Koulutuksen hinta

150 € (sisältää koulutuksen ja materiaalit).

Täysihoito: (sis. majoituksen ja kaikki ruokailut päivien aikana) 2hh 75 € tai 1hh 105 €. Lisäyö 37 € / hlö / 2hh tai 64 € / hlö /1hh, sisältää aamupalan.

Ruokailupaketti (lounas ja kahvi kurssipäivinä) 23 € / hlö.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 27.8.2021 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Koulutuspäivät toteutetaan, kun osallistujia on riittävä määrä. Ilmoitamme sähköpostitse koulutuksen toteutumisesta/peruuntumisesta. Koulutuksen toteutuessa kutsu aikatauluineen lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamisajankohtaa.

Lisätiedot:

  • Lehtori Tapani Raappana, p. 050 3602 223, tapani.raappana@rko.fi
  • Koulutuspalvelu- ja viestintäpäällikkö Kristiina Parkkila, p. 050 3420139, kristiina.parkkila@rko.fi

Tulossa:

Luontokuvista tarinaksi

Kurssin aikana kuvataan kesäisissä Raudaskylän maisemissa Paavo Hamusen ohjauksessa eri aihealueita luovan luontokuvauksen hengessä sekä opetellaan kuvaesityksen ja kuvallisen tarinan tekemistä.

lue lisää

GAS-menetelmäkoulutus verkossa

GAS-menetelmäkoulutus toteutetaan Kelan koulutussuunnitelman mukaisesti ja siinä käydään läpi GAS-menetelmän perusteita, motivaation merkitystä tavoitteellisessa kuntoutuksessa, tavoitteen laatimisen prosessia sekä moniammatillisen työskentelyn ja haastattelumenetelmien perusteita.

lue lisää

Asiakkaan kunnioittava kohtaaminen

Työ tuntevien ihmisten parissa tuntevana ihmisenä voi haastaa sekä omaa uskallusta että jaksamista kohtaamistilanteissa. Koulutuksessa pääset pohtimaan, miksi asiakkaan kohtaaminen kunnioittavasti ja lämpimästi, ihminen ihmisenä, on olennaista jokaisessa kohtaamistilanteessa.

lue lisää

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten kanssa työskentelevälle kuntoutusterapian, varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen, terveydenhuollon, lastensuojelun ja sosiaali- tai hoitotyön ammattilaiselle tai ohjaustyön yrittäjälle.

lue lisää

Tunnelukot ja skeematerapia

Tunnelukot ja skeematerapia-koulutus antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa.

lue lisää