Digioppia -työpajakoulutus

Raudaskylän opistolla 20.-21.10.2022, klo 9 – 13.30

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aiheena on
– puhelimen yleinen käyttö 
– Mobiilisovellukset 
– Käyttäjätunnukset, vahva tunnistautuminen puhelimella, pankki, Omakanta 
– Sähköposti, lukeminen, lähettäminen, liitetiedostot 
– Internet: Selain, hakukone, hakusanat 
– tietoturva 

Koulutuksen aikana opiskelija oppii 
käyttämään puhelimensa perustoimintoja ja asentamaan mobiililaitteelleen eri sovelluksia ja hallitsemaan ja päivittämään niitä, ymmärtää vahvan tunnistautumisen ja salasanasuojauksen sekä yleisen tietoturvan ja tietosuojan periaatteet, oppii käyttämään sähköpostisovellusta ja hallitsemaan sähköpostiaan, jakamaan dokumentteja toisille käyttäjille, tietää perusasiat tietokoneen näppäimistöstä, oppii laatimaan tekstiasiakirjoja sekä ymmärtää mitä on kriittinen medialukutaito ja tiedonhaku.

Kohderyhmä

Järjestötyössä toimivat vapaaehtoiset

Kouluttaja

Sami Vuolteenaho

Koulutuksen hinta

200€, sisältää opetuksen
Opistolla on mahdollisuus ruokailuun.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 17.10.2022 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Koulutukseen otetaan 10 henkilöä. Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole ilmoittautumisajan päättyessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Sami Vuolteenaho p. 044 7427 620, sami.vuolteenaho@rko.fi

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää