Chorus Vallis Kevätkonsertti

Lauantaina 4.5.2024 klo 18 Raudaskylän Kristillinen Opisto, Malmivaarasali

Chorus Vallis
Kevätkonsertti lauantaina 4.5.2024 klo 18, Raudaskylän Kristillinen Opisto, Malmivaarasali

Johtaa dir.cant. Soili Autio
Säestys Minna-Liisa Kaattari

Ohjelma 10 €

Järjestää Ylivieskan seudun kansalaisopisto

Uutiset

Harmonikkaleirin konsertit

Harmonikkaleirin konsertit: Sun Pampas -viikolla torstaina 13.6. klo 19 Ylivieskan Kasarmintorilla ja päätöskonsertti lauantaina 15.6. klo 13 opistolla. Konsertteihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

lue lisää

Kevätkeke -kierrätystapahtuma

Opiston Kevätkeke on kierrätystapahtuma, jossa laitetaan itselle turhat tavarat kiertoon. Voit tuoda ylimääräisiä tavaroitasi ja voit samalla tehdä itse löytöjä. Raha ei siis kierrä, vain tavara vaihtuu. Tuo oma pöytä tai viltti mukaan, ilmoita jos haluat tulla peräkärry tai kontin kanssa, niin etsitään sinulle paikka! Luvassa on tavaroiden vaihdon lisäksi elävää musiikkia, open stage, perennanvaihtoa, yhdessäoloa, grillikin on kuumana! Paikalla on myös Vestian kierrätysneuvoja Suvi Kontio kertomassa ajankohtaisista kierrätysasioista.
Tervetuloa!

lue lisää

Seurat

Tervetuloa hidastamaan ja hiljentymään arjen keskellä! Seurat seuraavan kerran tiistaina 14.5.2024 klo 18.

lue lisää

Uudet ylioppilaamme

Raudaskylän lukion kevään 2024 uudet ylioppilaat ovat: Haikara Silja, Heikkilä Nuppu, Hynynen Veeti, Härkönen Venni, Jokitalo Ira, Juka Mimmi, Kant Juulia, Kivi Jimi, Muikku Jaakko, Nurkkala Sofi, Ojala Jonatan, Pesämaa Hilda, Pinola Juuso, Tamminen Henrik, Vierimaa Emmi ja Vuolteenaho Kalle. Lämpimät onnittelut uusille ylioppilaille koko opistoyhteisön puolesta! 🌹

lue lisää

Valokuvauskurssi: potrettityöpaja

Janne-Pekka Mannisen potrettityöpaja antaa kurssilaisilleen osaamista, itseluottamusta ja varmuutta valokuvaukseen. Viiden päivän mittainen kurssi soveltuu aloitteleville ja jo pitempään harrastaneille kuvaajille.

lue lisää