sosiaalisten tilanteiden pelko

Sosiaalisten tilanteiden pelko – kuinka työssäni kohtaan ja tuen?

19.10.2022 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

Koulutuksessa käsitellään asiakastilanteita, joissa työntekijä kohtaa asiakkaan, joka tarvitsee tukea sosiaalisissa tilanteissa. Miten asiakasta voisi tukea ja auttaa? Mitä työntekijän tulee tietää ja miten toimia? Miten vuorovaikutusta voisi tukea, kuinka vahvistaa luottamusta?

Kenelle

Koulutus soveltuu hyvin mm. opettajille, ohjaajille, työvalmentajille, TE-asiantuntijoille, työllisyystoimijoille jne.

Kouluttaja

Joni Martikainen, psykologi, tietokirjailija ja kouluttaja.

Vastaanottotyössäään Martikainen on erikoistunut eriasteisista sosiaalisista peloista kärsivien nuorten ja aikuisten auttamiseen. Akateemisen tutkimustyön kautta hän on perehtynyt erityisesti ihmisen persoonallisuuteen sekä ahdistukseen ja masennukseen liittyviin ilmiöihin.

Martikaiselta julkaistaan uusi tietokirja Ujouden kartoitus – Ujoudesta sosiaalisiin pelkoihin syksyllä 2022.

Koulutuksen hinta

170 € (sisältää opetuksen ja mahdolliseet materiaalit.)
Ruokailut ja majoitus erikseen.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 14.10. 2022 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

Koulutuspalvelu- ja viestintäpäällikkö Kristiina Parkkila, p. 050 3420 139, kristiina.parkkila@rko.fi

 

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää