Esittelyluento positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Esittelyluento positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelmasta 

Raudaskylän Kristillisellä Opistolla ma 21.9.2020 klo 18 – 19.30


Esittelyluento on maksuton! Ilmoittaudu mukaan Nettihaku-painikkeen kautta.
 

Saat esittelyluennolta ideoita oman hyvinvointisi vahvistamiseen ja hyvinvointitaitojen opettamiseen positiivisen pedagogiikan keinoin. 


Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma on syvällisin ja kattavin hyvinvointiopetuksen täydennyskoulutusohjelma. Se antaa perusteellisen perehdytyksen hyvinvointiopetuksen taitosisältöihin sekä valmentavan ja vuorovaikutuskeskeisen opetuksen menetelmiin.


Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma on vuoden mittainen opinto-ohjelma (35 op), jossa opettajat ja ammattikasvattajat saavat kattavan ja syvällisen johdatuksen positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opetukseen.


 

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelma (35 op) alkaa Raudaskylällä lokakuussa 2020!Kouluttaja:

Päivi Kärki, FM, Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettaja ja kouluttaja, terveystiedon opettaja.


Lisätiedot:

 

  • Koulutussuunnittelija Mika Pajala, mika.pajala@rko.fi tai 050 4691 891
  • Kouluttaja Päivi Kärki, 044 0550 255 tai paivi@positiivinenoppiminen.fi