NADA-menetelmä - Raudaskylän Kristillinen Opisto

NADA -korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä

NADA-menetelmän koulutus (3 pv) 24. - 25.9. ja 29.10.2020


KOULUTUKSEEN ON AVAUTUNUT PARI PERUUTUSPAIKKAA (tilanne 15.9.2020) 

Voit siis edelleen ilmoittautua mukaan!


Koulutus on suunnattu päihdehuollon, psykiatrian tai muun terveyden- tai sosiaalihuollon työntekijöille, jotka työskentelevät päihde- tai mielenterveysongelmaisten parissa.


NADA -korva-akupunktiota on käytetty päihdevieroituksessa miltei 40 vuoden ajan, yhä lisääntyvässä määrin sitä käytetään myös mielenterveystyössä. Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä -koulutus on päihdevieroitusakupunktioyhdistyksen, NADA Suomi/Finlandin, kriteerien mukainen.

Koulutuksen tavoitteena on oppia korva-akupunktiomenetelmä, jolla voidaan helpottaa/poistaa akuutteja vieroitusoireita ja tukea pidempiaikaista raittiina pysymistä sekä kuntoutumista. Korva-akupunktiomenetelmää voidaan käyttää myös muista syistä johtuvien ahdistus-, masennus- ja unettomuusoireiden hoidossa.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. menetelmän historiaa ja merkitystä, hoidon toteuttamista, pistämistekniikkaa ja turvallisuutta sekä korvaindikaatioita ja korvakuulien käyttöä.

Koulutettavilla tulee olla paikka, missä he voivat toteuttaa menetelmää koulutuksen välipäivinä. Tämän paikan tulee olla osa virallista terveys- tai sosiaalialan hoitoverkostoa. Koulutus koostuu kolmesta päivästä. Kaksi ensimmäistä koulutuspäivää ovat peräkkäin ja kolmas noin 4-6 viikon kuluttua. Menetelmä on otettavissa käyttöön omalla työpaikalla heti ensimmäisten kahden koulutuspäivän jälkeen ja näin toimiessa koulutettavat myös hyötyvät koulutuksesta eniten.

Koulutuspäivät ovat pituudeltaan kello 9-16.

Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää noin 25 tuntia etätyöskentelyä omalla työpaikalla.

Koulutuksen hinta:

600 € (sis.opetuksen ja materiaalit). Koulutusmaksun voi maksaa erissä.

Kouluttajat:

Kouluttajat ovat Suomen NADAn kouluttajia (National Acupuncture Detoxification Association), LL, Nada-kouluttaja Pekka Aarninsalo ja/tai psyk.sh, psykoterapeutti, Nada-kouluttaja Elisa Alakahri.

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 4.9.2020 mennessä Nettihaku-linkin kautta.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Mikäli vähimmäismäärä ei ole 4.9.2020 mennessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Tiedustelut:

Koulutussuunnittelija Mika Pajala, 050 4691 891 tai mika.pajala@rko.fi