- Raudaskylän Kristillinen Opisto

Perinteinen jäsenkorjaus
-Erikoistumisopinnot

Ajankohta:

 

Erikoistumiskurssi I 15.-16.2.2019
Erikoistumiskurssi II 17.-18.5.2019
Erikoistumiskurssi III 11.-12.10.2019
Erikoistumiskurssi IV 10.-11.1.2020

Pääsyvaatimukset:

Pääsyvaatimuksena on perus- ja jatkokurssien suorittaminen.
 

Koulutuksen sisältö:


Erikoistumiskoulutus on viisiosainen. Koulutuksen aikana kartutetaan oppilaiden tietämystä vanhoista kansanparannusmenetelmistä. Koulutuksessa käsitellään erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä vammoja, niiden aiheuttamia oireita ja hoitamista.

Kurssilla perehdytään myös sisäelimistä säteileviin kipuihin. Oppilaat opetetaan valmistamaan suomalaiseen perinteeseen kuuluvia hoitotuotteita. Jokaisella osiolla oppilaat antavat ulkopuolisille asiakkaille Perinteisen jäsenkorjauksen hoidon.
Kahdella ensimmäisellä erikoistumiskurssilla oppilaille jaetaan kotiin etätehtävät. Anatomiasta opiskellaan erikoistumiskurssi 1-2 aikana nivelet, verenkiertoelimistö, imunestekierto, hermosto, liikesuunnat sekä sijaintia ja suuntaa ilmaiseva sanasto. Kolmannen ja neljännen osion aikana tehdään kirjallinen lopputyö.

Näyttökoe on erikoistumiskurssien viimeisin jakso. Siihen osallistuminen edellyttää, että kaikki etätehtävät, tenttit ja harjoitushoidot on merkitty opintokirjaan hyväksytysti suoritetuksi. Näyttökoe koostuu näyttöhoidosta ulkopuoliselle asiakkaalle ja suullisesta tentistä.

Kouluttajat:

Kaisu Niiranen
sairaanhoitaja, luontaishoitaja, koulutettu hieroja, koulutettu perinteinen jäsenkorjaaja. www.luontaishoitolakaisuniiranen.net
Reeta Ylikoski
koulutettu hieroja, koulutettu perinteinen jäsenkorjaaja. www.helmikka.fi

Hinta:

240 €/ jakso, sisältäen opetuksen ja luentomateriaalit/viikonloppu

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 1.2.2019 mennessä opiston sähköiseen hakupalveluun (linkki oikealla yläkulmassa).
Koulutukseen otetaan enintään 20 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.


Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Päivi Kääntä-Piispanen
p. 044 7427 622, paivi.kaanta-piispanen@rko.fi