- Raudaskylän Kristillinen Opisto

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä 11.-12.2.2019  

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Hoitoprosessin keskeisenä tavoitteena on tällöin tasa-arvoisen dialogin synnyttäminen kaikkien asianomaisten välille ja tätä kautta pyrkimys kohti jaettua ymmärrystä ja tilanteen helpottumista.

Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi avoimen dialogin ja laajemmin perhe- ja verkostokeskeisten hoitokäytäntöjen perusperiaatteita, menetelmiä ja näiden soveltamista arjen hoitotyössä.

Hinta:

170 € (sis.opetuksen ja materiaalit sähköisenä pdf-muodossa) Ruokailut erikseen.

Kouluttaja:

Psykologi Tomi Bergström, LPSHP/Keroputaan sairaala

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset 25.1.2019 mennessä nettihakulinkin kautta

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Tiedustelut:

 
Koulutus- ja viestintäsuunnittelija Kristiina Parkkila, kristiina.parkkila@rko.fi tai p.050-3420 139