Syystreffit – Perheiden päivä

10.9.2022 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

Opiston perinteiset SYYSTREFFIT järjestetään 10. – 11.9.2021 erityisille, heidän läheisilleen ja heidän kanssaan työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Tämän vuoden teemana on Omannäköinen elämä – tuettu päätöksenteko.

Perheiden päivässä vanhemmilla on aikaa keskittyä heille suunnattuun ohjelmaan ja keskusteluihin muiden vanhempien kanssa. Nuorille ja aikuisille erityisille oma työpaja aiheen tiimoilta. Lapsille on omaa ohjattua toimintaa ikätason mukaisesti.

Asiantuntijana Kehitysvammaisten tukiliitosta johtava aluekoordinaattori Ritva Still:
Oikeus omannäköiseen elämään
Läheiset ja lähi-ihmiset asioiden hoitamisen tukena
Saako erehtyä
Itsemääräämisoikeus – miten se toteutuu
Päivässä mukana Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen ja Jokilaaksojen KVT ry pj Veikko Somero sekä kokemuspuheenvuoro läheinen, erityisen sisar Heli Huttunen.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 15 euroa, 4-12-vuotiaat 5 euroa, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Sisältää aamukahvit, lounaan ja päiväkahvit sekä ohjelman.

Seuraa ilmoitteluamme!

Ilmoittautuminen perheiden päivään 1.9.2021 mennessä.

Ilmoittautuminen

1.9.2021 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta tai vankkuri@rko.fi.

Lisätietoja

  • Sirkka 044 7727 055
  • Ritva 044 7671 469s
  • sähköposti: vankkuri@rko.fi

Muita Vankkurin leirejä ja kursseja:

Syystreffit – ammattilaisten päivä

Opiston perinteisten Syystreffien tämän vuoden teemana on Oikeus omannäköiseen elämään – tuettu päätöksenteko. Ammattilaisten päivässä kokemuspuheenvuoro ja asiantuntijaluentoja.

lue lisää

TEMUTA 2022

Viikonlopun aikana tehdään keveästi teatteria, ilotellaan väreillä ja matkataan musiikin mukana. Ritvan ja Sirkan vetämänä.

lue lisää