Syystreffit – Perheiden päivä

10.9.2022 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

Opiston perinteiset SYYSTREFFIT järjestetään 9. – 10.9.2022 erityisille, heidän läheisilleen ja heidän kanssaan työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Tämän vuoden teemana on Omannäköinen elämä – tuettu päätöksenteko.

Perheiden päivässä vanhemmilla on aikaa keskittyä heille suunnattuun ohjelmaan ja keskusteluihin muiden vanhempien kanssa. Nuorille ja aikuisille erityisille oma työpaja aiheen tiimoilta. Lapsille on omaa ohjattua toimintaa ikätason mukaisesti.

Asiantuntijana Kehitysvammaisten tukiliitosta johtava aluekoordinaattori Ritva Still:
Oikeus omannäköiseen elämään
Läheiset ja lähi-ihmiset asioiden hoitamisen tukena
Saako erehtyä – itsemääräämisoikeus ja miten se toteutuu?
Päivässä mukana Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen ja Jokilaaksojen KVT ry pj Veikko Somero sekä kokemuspuheenvuoro läheinen, erityisen sisar Heli Huttunen.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 15 euroa, 4-12-vuotiaat 5 euroa, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Sisältää aamukahvit, lounaan ja päiväkahvit sekä ohjelman.

Seuraa ilmoitteluamme!

Ilmoittautuminen perheiden päivään 1.9.2022 mennessä.

Ilmoittautuminen

1.9.2022 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta tai vankkuri@rko.fi.

Lisätietoja

  • Sirkka 044 7727 055
  • Ritva 044 7671 469s
  • sähköposti: vankkuri@rko.fi

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää