Syystreffit – ammattilaisten päivä

9.9.2022 klo 9–15

Opiston perinteiset SYYSTREFFIT järjestetään 9.–10.9.2022 erityisille, heidän läheisilleen ja heidän kanssaan työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Tämän vuoden teemana on Oikeus omannäköiseen elämään – tuettu päätöksentekoAmmattilaisten päivässä kokemuspuheenvuoroja ja asiantuntijaluentoja.

Ammattilaisten päivän ohjelma

  • 9.00 Tervehdyssanat  ja johdatus päivän teemaan rehtori Pekka Härkönen, projektipäällikkö Sirkka Veivo ja projektityöntekijä Ritva Mustakangas
  • 9.15–11.00  Läheiset asioiden hoitamisen tukena Ritva Still; Kehitysvammaisten Tukiliitto, johtava aluekoordinaattori 
  • 11.00–12.00 Lounas (omakustanteinen) 
  • 12.00–13.30 Saako erehtyä – itsemäärämisoikeus ja miten se toteutuu? Ritva Still; Kehitysvammaisten Tukiliitto, johtava aluekoordinaattori 
  • 13.30–14.00 Kahvit (omakustanteinen)
  • 14.00–15.00   Edellinen aihe jatkuu  |  Kokemuspuheenvuorot: Läheinen, sisar Heli Huttunen ja Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen

Kohderyhmä

Ammattilaisten päivä on suunnattu erityisesti kaikille erityisryhmien palveluohjauksen ja terveydenhuollon parissa työskenteleville, kehitysvammahuollon palveluohjaajille, sosiaalitoimen työntekijöille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksen hinta

Koulutuspäivän hinta on 70 €. Lounas ja kahvit omakustanteiset.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 26.8.2022 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutusmaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

  • Projektipäällikkö Sirkka Veivo; sirkka.veivo@rko.fi, 044 7227 055

Tulossa:

Perinteinen jäsenkorjaus – jatkokurssi

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Jatkokurssi on tarkoitettu perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssin suorittaneille.

lue lisää

MTEA®2 – Haavoittuva mieli – tunnista ja tue

MTEA® 2 -koulutuksessa tutustutaan yleisimpiin mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

lue lisää