- Raudaskylän Kristillinen Opisto

KURSSI-INFOA!


Kurssin aloitus
Talven mestarikurssi alkaa perjantaina 7.6. klo 8.30. Opistolle voi saapua jo torstai-iltana 6.6. klo 18 alkaen. Pientä iltapalaa on tarjolla jo kaikille torstai-iltana saapuville.

 

Aloitusinfo
Aloitusinfo pidetään perjantaina 7.6. klo 8.30 aamupalan yhteydessä opiston ruokasalissa.

 

Opetusaikataulut ja harjoittelu
Aloitusinfon jälkeen viulistit ja sellistit voivat sopia omista soittotunneistaan opettajansa kanssa. Katarina Nummi-Kuisma suunnittelee aikataulun kaikille pianisteille. Aikataulu on nähtävissä sen valmistuttua opistorakennuksen aulan ilmoitustaululla. Pianisteille on varattu harjoitusajat valmiiksi.

 

Opiston sijainti ja saapuminen
Ylivieskan keskustasta on Raudaskylään matkaa 14 km. Järjestämme linja-autokuljetuksen Ylivieskan rautatieasemalta opistolle torstaina 6.6. klo 19.43 saapuvalta junalta (lähtöaika Helsingistä klo 15.24, IC27). Muina aikoina emme järjestä kyyditystä rautatieasemalta.

 

Kurssin päätös
Kurssi päättyy torstaina 13.6.2019. Huoneet luovutetaan klo 11.00 mennessä. Opistolta järjestetään linja-autokuljetus rautatieasemalle, lähtö opistolta klo 15.15. Juna Helsinkiin lähtee klo 15.52 (IC26, saapumisaika Helsinkiin klo 20.35).

 

Majoitus ja muu ohjelma
Opistolla majoitutaan kahden (tai yhden) hengen huoneissa opiskelija-asuntoloissa. WC ja pesutilat sijaitsevat käytävällä ja asuntoloiden keittiöissä on mm. jääkaappi ja mikroaaltouuni. Ota mukaasi omat liinavaatteet ja pyyhe. Tarvittaessa voit vuokrata liinavaatepaketin opistolta hintaan 15 €. Opistolla toimii Infon yhteydessä myös pieni elintarvikekioski. Opistolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja vapaa-ajantila, jossa on mahdollista viettää aikaa pelaten jne.

 

Säestykset
Ilmoitathan etukäteen säestystä vaativien kappaleittesi tiedot sähköpostitse osoitteeseen paivi.kaanta-piispanen@rko.fi. Otathan myös säestysnuotit mukaan.

 

Konsertit
Kurssin aikana järjestetään useita konsertteja opistolla. Kurssin pääkonsertti on Ylivieskan Kulttuuritalo Akustiikassa keskiviikkona 12.6.2019

 

Erityisruokavaliot
Mikäli et ole jo ilmoittanut erikoisruokavaliostasi, pyydämme sinun ilmoittavan siitä opiston infoon, p. (08) 4276 200 tai sähköpostitse info@rko.fi