- Raudaskylän Kristillinen Opisto
Keski-Suomessa, Multialla varttunut Minna Kangas on monipuolinen muusikko. Hän on työskennellyt viulistina, barokkiviulistina, kamarimuusikkona, solistina ja tuttisoittajana teattereissa, kirkoissa, sirkuksessa, studioissa, konserttilavoilla ja lukemattomilla festivaaleilla Suomessa, Euroopassa, Japanissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Orkestereista ja yhtyeistä mainittakoon Keurusseudun alueorkesteri, Helsingin Juniorjouset, Avanti!, Tapiola Sinfonietta, Turun kaupunginorkesteri, Drottningholmin teatteriorkesteri ja Suomen Kansallisoopperan orkesteri. Helsingin Barokkiorkesteri vie Minnaa pitkin Eurooppaa konserttimestarin ja äänenjohtajan tehtäviin. HeBOn levytykset ovat saavuttaneet lukuisia palkintoja ja kunniamainintoja.

Minna on vanhan musiikin lehtori Sibelius-Akatemiassa. Lisäksi hän opettaa viulun ja barokkiviulunsoittoa leireillä ja kursseilla. Suomalaisen Barokkiorkesterin keulahahmoihin hän on kuulunut sen perustamisesta 1989 lähtien.

Viime vuosien tärkeäksi tehtäväksi estradien ja opetustyön oheen on noussut FiBO Collegiumin yhteistyö musiikkioppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Minna on tällä saralla vahvan musiikkikoulutuksen puolestapuhuja, kurssien vetäjä ja ideanikkari.
Hänen tähänastisista projekteistaan merkittävimpiä, mittavimpia ja värikkäimpiä ovat olleet mestareiden ja kisällien monisatapäiset Concerto Grosso -konsertit Helsingin Musiikkitalon täpötäydellä lavalla.

Suomen muusikkojen liitto palkitsi Minnan Jaska-palkinnolla hyvästä työtoveruudesta vuonna 2007. Helene ja Walther Grönqvistin säätiö palkitsi Minnan pedagogina ja innostavana barokkimusiikin tulkitsijana vuonna 2014 Suomen vanhan musiikin liitto myönsi Vuoden vanhan musiikin teko 2018 -tunnustuksen FiBO Collegiumin organisoimalle yhteispohjoismaiselle Viking Barokk -hankkeelle.