Mervi Myllykangas - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Mervi Myllykangas

Mervi on valmistunut musiikkipedagogiksi Keski- Pohjanmaan AMK: sta opettajanaan Sari Viinikainenja suorittanut erikoistumisopinnot Oulun AMK:sta erinomaisin arvosanoin. Lisäksi on tullut takataskuun musiikkiterapian opintoja. Hän on toiminut opettajana Härmänmaan - ja Lapuan musiikkiopistoissa, sekä Keski-Pohjanmaan konservatoriolla. Tällä hetkellä hän opettaa Ylivieskan seudun musiikkiopistossa. Lempparina musiikin saralla ovat myös mm.lauluja pianon pimputus??

Omat ikimuistoiset leirihetkettulevat Kuhmosta ja Toholammilta, opettajinaan Heidi Velamo, Helka Kymäläinen, Marjut Tynkkynen, Stefan Hussong, Renzo Ruggieri. Myöhemmin Mervi on saanut nauttia myös mm. Matti Rantasen, Friedrich Lipsin ja Janne Rättyän opeista.

Hänen oppilaans aovat osallistuneet aktiivisesti Msh- kisoihin. Hopeinen harmonikka ja Kultainen harmonikka -kilpailut ovat myös tuttuja kuvioita opetustyössä ja mainittakoon kansainvälisistä kisoista mm. Laukkosen Aleksin Coupe Mondiale -kisan menestys virtuoosi-sarjassa.

"Annetaan musiikin viedä , nautitaan ja pidetään hauskaa".