Haaveesta totta seniorilukiossa

Elämä vei mennessään, töitä oli yllin kyllin, lukio jäi käymättä – ja ilmankin pärjättiin! Oletko Sinä yksi monesta, joka kuitenkin olisi halunnut painaa valkolakin päähänsä?

"Olen kokenut valtavaa onnistumisen riemua, jopa enemmän kuin työelämässä ollessani" Risto, 62

Tervetuloa -  Raudaskylän seniorilukio odottaa sinua!

Lukiosta saat
- henkistä vireyttä ja älyllistä haastetta
- laaja-alaista yleissivistystä
- vanhan kertausta ja uuden oppimista
- mielenkiintoisen oppimisyhteisön eri-ikäisten ihmisten parissa
- kielitaitoa
- aktiivista otetta omaan elämään ja yhteiskuntaan
- ystävyyssuhteita

Raudaskylän opisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet opiskella ylioppilaaksi, koska opistossamme toimii sekä päivälukio että iltalukio. Voit esimerkiksi nopeuttaa opintojasi tai kerrata aikaisempia kursseja iltalukion puolella.

Tuntuvatko kielet ja matematiikka kompastuskiviltä? Seniorilukion valmentavan kevään aikana suoritat lukio-opintojen johdantokursseja äidinkielessä, englannissa, ruotsissa, matematiikassa ja tietotekniikassa. Lisäksi järjestetään opiskelutaitojen kurssi, jossa tutustutaan erilaisiin oppimistasi helpottaviin opiskelumenetelmiin.

Monesta seniori-ikäisestä englannin opiskelu voi tuntua hankalalta, jos aikaisempia opintoja kielestä ei ole.  Raudaskylällä lukion päättötodistuksen vaatiman pitkän kielen oppimäärän (tavallisesti englanti) voi suorittaa myös saksassa. Saksan opetus alkaa aivan alkeista, mutta etenee pitkän saksan oppimäärään asti.

Koululla voit harrastaa musiikkia monipuolisesti sekä kuntoilla eri tavoin. Koululla on kuntosali opiskelijoiden käytössä sekä vapaa-ajanohjaaja, joka järjestää erilaisia aktiviteetteja. Koulun vieressä on hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.

Opetus on maksutonta ja se järjestetään päivisin maanantaista perjantaihin. Saat halutessasi myös maksuttoman asunnon ja opiskelupäivinä kolme ateriaa.

Hakeminen

Hakuaika tammikuussa 2018 alkavaan koulutukseen päättyy 15.12.2017. Koulutukseen voi hakeutua myös ympäri vuoden. Voit hakea seniorilukioon nettilomakkeella.
Hakulomakkeen voit myös tilata puhelimitse (08) 4276 200 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@rko.fi.

Lisätietoja opinnoista

Seniorilukion vastaava opettaja Jaana Junttila p. 050 3049 575
Apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi p. 050 4400 048