Etälukio - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Etälukio

Opiskelu

Raudaskylän etälukiossa opiskelet etänä mutta tuetusti. Suoritat kursseja verkkoympäristöjä ja opettajan antamaa ohjausta hyödyntäen. Opiskelusi onnistuu siis työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa.
 
Etälukiossamme voit suorittaa koko lukion oppimäärän eli vähintään 44 kurssia ja ylioppilastutkinnon. Voit myös jatkaa kesken jääneitä lukio-opintojasi tai suorittaa yksittäisiä lukiokursseja. Aikuisten perusopetuksen kursseilla voit vahvistaa esimerkiksi kielten ja matematiikan taitojasi ennen varsinaisia lukion kursseja. Sinulle laaditaan oma opintosuunnitelma ja aikataulu.

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimuksena etälukioon on 18 vuoden ikä sekä peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot. Myös alaikäinen voi suorittaa etälukion kursseja perustellusta syystä ja huoltajan suostumuksella.

Kustannukset

Opiskelu Raudaskylän etälukiossa on maksutonta, jos tavoitteenasi on suorittaa lukion päättötutkinto ja/tai ylioppilastutkinto. Sinun tarvitsee vain hankkia mahdolliset kurssilla vaadittavat oppikirjat. Ne voi kuitenkin lainata tai ostaa käytettynä. Muita kustannuksia voi tulla mahdollisista matkoista Rauskin viikonloppuun sekä ylioppilastutkintolautakunnan yo-kirjoituksista perimistä maksuista.

Jos et suorita koko tutkintoa, vaan opiskelet vain yksittäisiä oppiaineita tai kursseja, kolme ensimmäistä kurssia maksaa 50 €/kurssi. Sen jälkeen voit opiskella maksutta niin monta kurssia kuin haluat kahden lukukauden aikana.

Haku

Jatkuva haku nettihaku -linkin kautta

Lisätietoja

Apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi p. 050 4400 048  tai sari.ahola-korpi@rko.fi