Raudaskylän Lukio - Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän lukio

Raudaskylän lukiossa voit rakentaa itsellesi oman opintopolun. Päivälukiossa osallistut oppitunneille, iltalukiossa suoritat lukion oppimäärän monimuoto-opintoina ja etälukiossa käyt lukiota vaikka kotisohvalta käsin. Lukion oppimäärän saa suoritettua myös yhdistelemällä näitä opiskelumuotoja. Voit suorittaa myös yksittäisiä lukiokursseja, vaikka et haluaisi suorittaa koko lukiota.

Raudaskylän lukio tarjoaa henkilökohtaista tukea ja ohjausta, pienet opetusryhmät sekä laadukkaan opetuksen.

Raudaskylän lukiossa voit suorittaa lukion päättötodistuksen ja ylioppilastutkintotodistuksen joustavasti eri ikävaiheissa ja elämäntilanteissa.

Raudaskylän lukio on yksi Suomen viidestä kansanopistolukiosta. Kansanopistolukioissa opinnot suoritetaan aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti. Se tarkoittaa, että alle 18-vuotiaana lukion aloittanut suorittaa vähintään 48 kurssia ja yli 18-vuotiaana lukion aloittanut vähintään 44 kurssia.

Opiskelu Raudaskylän lukiossa on ilmaista. Tarjoamme opiskelijoillemme kaikki oppikirjat, asuntolapaikan sekä kolme ateriaa päivässä!

 

Pääsyvaatimukset

Peruskoulun päättötodistus tai vastaavat tiedot.

Haku 

Jatkuva haku.

Nettihakulomake sivun oikeassa reunassa.
Hakulomakkeen voit tilata myös puhelimitse infostamme (08) 4276 200.

Lisätietoja:

Apulaisrehtori Sari Ahola-Korpi 050 4400 048
sari.ahola-korpi@rko.fi
 

Miksi Rauski - TOP 5

1. Pienet ryhmät
2. Mukavat opettajat
3. Hyvä ruoka
4. Opiskelun joustavuus
5. Hyvä yhteishenki

 

Kansanopistolukiot

www.kansanopistolukiot.fi

Suomessa on kuusi kansanopistoa, joissa on voinut suorittaa lukiotutkinnon vuodesta 1985 alkaen: Itä-Hämeen opisto, Oriveden opisto, Otavan opisto, Portaanpään kristillinen opisto, Raudaskylän Kristillinen Opisto ja Karkun evankelinen opisto. Vuonna 2004 oli näissä kansanopistoissa lukiotutkintoa suorittamassa 512 opiskelijaa. (Kansanopistoyhdistyksen tilasto)


TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna