Musiikkipoluilla

24. – 25.8.2022

Koulutuksen sisältö

Soitetaanko riisipuikoilla ja foliolla? Miten kuminauhat toimisivat taideintegraation pohjana muskarissa? Kokeillaan yhdessä!

Laulua, liikettä, soittamista ja leikkiä lasten ja perheiden osallisuus huomioiden. Reseptejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen musiikkikasvatukseen ajankohtaisin musiikkimaustein!

Koulutus soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville.

Kohderyhmä

Lastenohjaajat, kanttorit, varhaiskasvatuksen ohjaajat, papit.

Kouluttaja

Riikka Jäntti, Lasten ja nuorten keskus ry:n musiikkikasvatuksesta vastaava kouluttaja.

Koulutuksen hinta

220 € / hlö. Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit.

  • Kahden koulutuspäivän ruokailupaketti (lounas ja kahvi kurssipäivinä) 20 € / hlö
  • Täysihoito 2hh 76 € / hlö tai 1hh 107 € / hlö. (sis. lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala ja aamiainen, lounas ja päiväkahvi 2. koulutuspäivänä).

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 29.6.2022 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta. 

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

 

Lisätietoja

  • Koulutuspalvelu- ja viestintäpäällikkö Kristiina Parkkila; p. 050 3420 139, kristiina.parkkila@rko.fi
  • Tiedustelut sisällöstä: riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi,  p. 044 5133 232.

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää