Valitse sivu

Minecraft leiri

29. –30.6.2021

Luvassa yhteistä rakentelua, mielenkiintoisia haasteita ja uuden oppimista Minecraftin maailmassa. Yhdessä pelaamisen lisäksi luvassa myös muuta mukavaa toimintaa!

Osallistujan tulee ottaa leirille mukaan oma tietokone/kannettava tietokone sekä omat Minecraft Java -tunnukset (ei siis PS4- tai muuta konsolia eikä Minecraft Bedrock – tai muita Minecraft-versioita). Minecraft Java -version saa ostettua muun muassa Minecraftin virallisilta sivuilta: https://www.minecraft.net/fi-fi.

Ohjeet Molang-tilin luomiseen ja Java-version ostamiseen.

Opistolta on mahdollisuus lainata Minecraft-lainatunnuksia, jos osallistujalla ei ole ennestään Minecraft Java -versiota. Kyseisiä tunnuksia on tarjolla rajallinen määrä, joten ole ilmoittautumislomakkeen täytön jälkeen pian yhteydessä sähköpostitse kouluttajaan tunnusten lainaamiseen liittyen (yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta).

Edellisten lisäksi osallistujan tulee pakata mukaan muun muassa:

 • Tietokoneeseen/kannettavaan tietokoneeseen liittyvät oheistarvikkeet: kuulokkeet, hiiri, hiirimatto, näyttö ym.
 • Maadoitettu jatkojohto (pituus n. 3-5 m)
 • Verkkokaapeli/Ethernet-kaapeli RJ45-liittimellä (pituus n. 3-5 m)
 • Makuupussi/peitto, tyyny, aluslakana ja tyynyliina (patjan saa Opistolta; leirillä on lattiamajoitus)
 • Peseytymis- ja hygieniavälineet
 • Omat mahdolliset lääkkeet (Opistolla ei ole lääkkeenjakolupaa edes särkylääkkeeseen)
 • Rento vaatetus sekä kevyeen ulkoiluun sopiva ulkovaatetus (lämpimämpää vaatetta kannattaa ottaa myös mukaan)
 • Oma juomapullo
 • Kioskia varten voi halutessaan ottaa mukaan vähän käteistä

Osallistujille lähetetään leirikirjeet lähempänä ajankohtaa.

Minecraft-leirin järjestää Raudaskylän Kristillisen Opiston kanssa yhteistyössä Pelipaja, Ylivieskan 4H-yhdistys ja Pelimiitti.

Kouluttaja

Yhteisöpedagogi (AMK) Minna Koirikivi

Leirin hinta

XXX € / hlö. Hinta sisältää opetuksen ja täysihoidon luokkamajoituksessa (oma makuupussi ja/tai tyyny ja peitto mukaan)

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2021 mennessä Ilmoittaudu-linkin kautta.

Leiri toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Lähetämme kutsun sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole 15.6.2021 mennessä täyttynyt, leiri perutaan. Leirin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Leiriin osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

 • Kouluttaja Minna Koirikivi, minna.koirikivi@rko.fi, 044 7439 993
 • Koulutusuunnittelija Taru Vähäsalo, taru.vahasalo@rko.fi, 044 5641 383

Tulossa:

Sirkuskurssi 8–10-vuotiaille

Tutustu hauskalla tavalla sirkustaitojen perusteisiin Raudaskylän Kristillisellä Opistolla, Ylivieskassa! Pääset kokeilemaan tasapainopalloa, yksipyöräistä, rolabolaa eli tasapainolautaa, jongleerausta eri välineillä, diabolon käsittelyä ja erilaisia pyöriteltäviä nauhoja ja vanteita. Lisäksi teemme hassunhauskoja pellehahmoja.

lue lisää

Sirkuskurssi 5–7-vuotiaille

Tutustu hauskalla tavalla sirkustaitojen perusteisiin Raudaskylän Kristillisellä Opistolla, Ylivieskassa! Pääset kokeilemaan tasapainopalloa, yksipyöräistä, rolabolaa eli tasapainolautaa, jongleerausta eri välineillä, diabolon käsittelyä ja erilaisia pyöriteltäviä nauhoja ja vanteita. Lisäksi teemme hassunhauskoja pellehahmoja.

lue lisää

Luontokuvista tarinaksi

Kurssin aikana kuvataan kesäisissä Raudaskylän maisemissa Paavo Hamusen ohjauksessa eri aihealueita luovan luontokuvauksen hengessä sekä opetellaan kuvaesityksen ja kuvallisen tarinan tekemistä.

lue lisää

GAS-menetelmäkoulutus verkossa

GAS-menetelmäkoulutus toteutetaan Kelan koulutussuunnitelman mukaisesti ja siinä käydään läpi GAS-menetelmän perusteita, motivaation merkitystä tavoitteellisessa kuntoutuksessa, tavoitteen laatimisen prosessia sekä moniammatillisen työskentelyn ja haastattelumenetelmien perusteita.

lue lisää

Discord tehokäyttöön -verkkokoulutus

Koulutuksessa tutustutaan ja opetellaan käyttämään Discord-sovellusta. Lisäksi koulutuksessa saa käytännön vinkkejä, miten Discordia voi hyödyntää nuoriso- ja/tai opetustyössä nuoria osallistavilla ja aktivoivilla tavoilla.

lue lisää