- Raudaskylän Kristillinen Opisto
RUOKALISTA 22.2 – 26.2.2021
 
MA.
LOUNAS:
Lasagne L 
Kasvislasagne M   
Kasviksia M,G  
Kahvi, Tee
 
PÄIVÄLLINEN: 
Pinaattikeitto L,G  
____________________________________________________________________________________   
 
TI.
LOUNAS:
Kana Gyros M 
Kasvispata M,G   
Lohkoperunat M,G
Kasviksia  
Kahvi, Tee
 
PÄIVÄLLINEN: 
Ranskalaiset ja nakit L,G  
______________________________________________________________________________________
 
KE.
LOUNAS:
Cappelli-lohipasta L
Kasvispasta M  
Kasviksia   
Kahvi, Tee
 
PÄIVÄLLINEN:
Kalkkunakeitto M,G 
Kasviskeitto M,G
_____________________________________________________________________________________     
 
TO. 
LOUNAS:
Täytetyt ohukaiset L   
Kermaperunat L,G
Kasviksia
Kastike L,G  
Kahvi, Tee
 
PÄIVÄLLINEN: 
Kesäkeitto L,G
_______________________________________________________________________________________    
 
PE.
LOUNAS:
Gulassikeitto M,G 
Kasviskeitto M,G    
Kahvi, Tee, Mustikkakiisseli M,G ja Vaniljavaahto L,G
______________________________________________________________________________________
 
L=Laktoositon, M=Maidoton, G=Gluteeniton
Kaikki käyttämämme broilerin lihan sekä naudan jauhelihan alkuperämaa on Suomi.