- Raudaskylän Kristillinen Opisto
 
 
RUOKALISTA 24.2 – 28.2.2020
 
 
MA.
LOUNAS:
Broilerinpaistia chili con carne M,G 
Kasvispata M,G
Lohkoperunat
Kasviksia
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Kalakeitto L,G 
Kasviskeitto M,G
Kahvi, Tee
 
 
TI.
LOUNAS:
Kebab Stoganoff L,G 
Kasvis Stroganoff M,G
Keitettyä riisiä M,G
Kasviksia
Kahvi, Tee, Laskiaspulla
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Mifu-minestronekeitto L,G
Kahvi, Tee
 
 
KE.
LOUNAS:
Jauhemaksapihvit L,G
Kasvispihvit M,G 
Uunimakkara L,G
Perunasose L,G
Kasviksia M,G
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Jauheliha-kasvissoselaatikko L,G
Kasvislaatikko M,G
Kahvi, Tee
 
 
TO.
LOUNAS:
Cappelli lohipasta L 
Kasvispasta M
Kasviksia
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Ranskalaiset ja Lihapullat M,G
Kahvi, Tee
 
 
PE.
LOUNAS:
Hernekeitto M,G 
Kasvissosekeitto M,G
Kahvi, Tee, Marjarahka L
 
 
 
L=Laktoositon, M=Maidoton, G=Gluteeniton
Lisää tietoa erikoisruokavalioista saat keittiön henkilökunnalta.
Käyttämämme broilerin ja naudan jauhelihan alkuperämaa on Suomi.