- Raudaskylän Kristillinen Opisto
 
RUOKALISTA 16.3 – 20.3.2020
 
 
MA.
LOUNAS:
Texmex-jauhelihalaatikko L,G
Kasvislaatikko M,G
Kasviksia
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Broileririsotto L,G
 
 
TI.
LOUNAS:
Paistetut silakat L,G 
Kasvispihvit M,G 
Pikkunakit M,G
Perunasose L,G
Kasviksia
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Italianpata M
Kasvispata M,G
Kahvi ja Tee
 
 
KE.
LOUNAS:
Sadonkorjuupata L,G
Kasvispata M,G
Keitetyt perunat M,G
Kasviksia
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Kasvissosekeitto M,G
Kahvi, Tee
 
 
TO.
LOUNAS:
Broilerimureke L 
Kasvispihvit M,G
Kermaperunat L,G
Kasviksia L,G
Kahvi, Tee
 
 
PÄIVÄLLINEN:
Kasvispastavuoka
Kahvi, Tee
 
 
PE.
LOUNAS:
Lohikeitto L,G 
Kasviskeitto M,G
Kahvi, Tee, Suklaakiisseli L,G
 
 
L=Laktoositon, M=Maidoton, G=Gluteeniton
Lisää tietoa erityisruokavalioista saat keittiön henkilökunnalta.
Käyttämämme broilerin lihan sekä naudan jauhelihan alkuperämaa on Suomi.