Valitse sivu

Raudaskylän Kristillinen Opisto on noin 50 työntekijän ja noin 240 opiskelijan vireä, joustava ja innostava työ- ja oppimisympäristö. 

 

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

KOULUTUSSUUNNITTELIJAA

 

Koulutussuunnittelijana osallistut opiston työelämälähtöisten aikuiskoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä eri koulutusalatiimien kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös koulutusten markkinointia ja yritysasiakkuuksien hoitoon liittyviä tehtäviä.

Koulutuspalvelut kokoavat työelämälähtöisesti yhteen opiston ammatillisen koulutuksen, vapaan sivistystyön, yleissivistävän koulutuksen ja kehittämishankkeiden koulutukset. Koko opiston koulutus- ja palvelutoiminta rakentuu sosiaalisen, kulttuurisen, ekologisen ja taloudellisen kestävän kehityksen periaatteiden varaan.

Toivomme sinulta:

  • koulutuskentän tuntemusta (erityisesti ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö)
  • kokemusta täydennyskoulutusten suunnittelusta ja organisoinnista
  • kykyä tunnistaa työelämän ajankohtaisia ja ammatillisia aiheita sekä tuottaa niitä koulutuksiksi
  • hyvää suullista ja kirjallista viestintää

Arvostamme

  • koulutusmarkkinoinnin ja koulutusten myynnin osaamista ja asiakkuusajattelua
  • kasvatusalan ja/tai sosiaali- ja terveysalan tuntemusta
  • sosiaalisen median ja muiden viestintäkanavien osaamista

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, ja tiimityötaitoja, kehittämisorientoitunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää palveluasennetta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja tehtävässä tarvittavaa osaamista. Tehtävä voi sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.6. klo 12.00 mennessä sähköisesti: pekka.harkonen@rko.fi

Haastattelut järjestetään viikolla 27. Työn aloitus 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut:

Koulutussuunnittelija Mika Pajala p. 050 4691 891, mika.pajala@rko.fi tai Kristiina Parkkila, p. 050 3420 139, kristiina.parkkila@rko.fi

TUOREIMMAT UUTISET OPISTOLTA: