Erityisherkän työkalupakki

Raudaskylän opistolla 30.6. – 1.7.2022 klo 9 – 15

Koulutus tarkastelee erityisherkkyyttä energialääketieteen näkökulmasta. Opit harjoitteita, jotka tukevat herkän ihmisen arjessa jaksamista. Saat keinoja, joiden avulla voit tunnistaa, miten eri energiajärjestelmät heijastelevat herkkyyttä. Kun itsetuntemuksesi lisääntyy ja saat käyttöösi sinulle sopivia harjoitteita, et ole herkkyytesi armoilla vaan saat ominaisuutesi käyttöön voimavarana. Koulutus perustuu Eden Energy Method -tekniikkaan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka tunnistavat erityisherkkyyden itsessään tai läheisissään ja jotka haluavat saada konkreettisia keinoja arjen kuormituksen lievittämiseen.

Kouluttaja

Henna Haapala; energiahoitaja, opettaja

Koulutuksen hinta

195 €, sisältää opetuksen.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2022 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Koulutukseen mahtuu 18 osallistujaa.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole ilmoittautumisajan päättyessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

Kouluttaja Henna Haapala, hehautala@gmail.com

Koulutussuunnittelija Mika Pajala; mika.pajala@rko.fi, p. 050 4691 891

Tulossa:

Perinteinen jäsenkorjaus – jatkokurssi

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Jatkokurssi on tarkoitettu perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssin suorittaneille.

lue lisää

MTEA®2 – Haavoittuva mieli – tunnista ja tue

MTEA® 2 -koulutuksessa tutustutaan yleisimpiin mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

lue lisää