Erityisherkän työkalupakki

Raudaskylän opistolla 30.6. – 1.7.2022 klo 9 – 15

Koulutus tarkastelee erityisherkkyyttä energialääketieteen näkökulmasta. Opit harjoitteita, jotka tukevat herkän ihmisen arjessa jaksamista. Saat keinoja, joiden avulla voit tunnistaa, miten eri energiajärjestelmät heijastelevat herkkyyttä. Kun itsetuntemuksesi lisääntyy ja saat käyttöösi sinulle sopivia harjoitteita, et ole herkkyytesi armoilla vaan saat ominaisuutesi käyttöön voimavarana. Koulutus perustuu Eden Energy Method -tekniikkaan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka tunnistavat erityisherkkyyden itsessään tai läheisissään ja jotka haluavat saada konkreettisia keinoja arjen kuormituksen lievittämiseen.

Kouluttaja

Henna Haapala; energiahoitaja, opettaja

Koulutuksen hinta

195 €, sisältää opetuksen.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2022 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Koulutukseen mahtuu 18 osallistujaa.

Koulutus toteutuu, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut mukaan. Lähetämme kutsun koulutukseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkamista. Mikäli vähimmäismäärä ei ole ilmoittautumisajan päättyessä täyttynyt, koulutus perutaan. Kurssin perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.

Lisätietoja

Kouluttaja Henna Haapala, hehautala@gmail.com

Koulutussuunnittelija Mika Pajala; mika.pajala@rko.fi, p. 050 4691 891

Tulossa

Tunnetaitojen ohjaaminen kasvatustyössä

Koulutuksessa pohditaan, miten tunteet vaikuttavat lapsen tai nuoren käyttäytymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tutkitaan yhdessä myös sitä, miten tunteet vaikuttavat kasvatusalan ammattilaisena omaan käyttäytymiseen ja toimintamahdollisuuksiin.

lue lisää

Dialogia ja verkostotyö mielenterveys- ja päihdetyössä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin. Koulutuksessa tullaan tutustumaan tarkemmin tällaisten hoitokäytäntöjen teoreettisiin taustaoletuksiin ja siihen, miten nämä rinnastuvat muunlaisiin lähestymistapoihin.

lue lisää