Valitse sivu

Arman Alizad: Ihmiseltä ihmiselle

Täsmätyöntekijät ja maahanmuuttajat – yritysten unohdettu voimavara

 

Seminaari 2.11.2021 klo 17–19 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla

 

Arman Alizad saapuu vieraaksi yrittäjille ja päättäjille suunnatussa seminaarissa Raudaskylän Kristillisellä Opistolla. Ihmiseltä ihmiselle -seminaarin teemana on täsmätyöntekijät ja maahanmuuttajat yritysten voimavarana, ja tähän aiheeseen Arman tuo oman näkökulmansa. Tapahtuman järjestää RKO Työllisyyspalvelut.

Arman Alizad on suomalainen vaatturi, toimittaja, tuottaja, puhuja ja juontaja. Hän puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Arman tuo esille tavallisen ihmisen sankaritarinoita ympäri maailmaa ja kulttuurien välisten eroavaisuuksien ymmärtämistä. Arman on selvittänyt uusista näkökulmista myös suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Armanin mielestä kaikkia asioita ei tarvitse hyväksyä mutta ne pitää pystyä ymmärtämään. Keskiöön nousevat teemat ihmiseltä ihmiselle ja kiitollisuus – tarinat erilaisista kohtaloista ympäri maailmaa. Arman Alizad on tullut tunnetuksi palkituista silmiä avaavista tv-sarjoista kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla.

Seminaarissa  Arman Alizad tulee jakamaan inspiroivia tarinoita ihmisyydestä, ymmärryksestä, periksiantamattomuudesta sekä rohkeudesta. Tapahtuma on suunnattu alueen yrityksille ja päättäjille. Tapahtuma on maksuton ja siihen on ennakkoilmoittautuminen, koska paikkoja on rajatusti.

Seminaariin on mahdollista osallistua myös etänä, sillä se striimataan suorana. Tapahtumasta ei jää tallennetta. Ilmoittauduthan käyttäen sellaista sähköpostiosoitetta, jota seuraat säännöllisesti! Toimitamme osallistumislinkin ennen tapahtumaa sähköpostitse.

Ennen varsinaisen seminaarin alkua klo 16–16.45 opistolla on tarjolla omakustanteinen päivällinen (25,50 € / hlö, maksu paikan päällä). Päivälliselle on  ennakkoilmoittautuminen 21.10.2021 mennessä.

Ohjelma

17.00–17.05 Seminaarin aloitus, RKO Työllisyyspalvelut
17.05–17.15 Raudaskylän Kristillisen Opiston kuulumiset, rehtori Pekka Härkönen
17.15–18.30 Arman Alizad: Ihmiseltä ihmiselle – täsmätyöntekijät ja maahanmuuttajat yritysten unohdettu voimavara
18.30–19.00 Kahvi ja leivonnainen (hankkeet tarjoavat)

Lisätietoja

Tuomo Haapala; projektipäällikkö, Duunitie-hanke
p. 044 7427 625, tuomo.haapala@rko.fi

Marjo Rautaoja; projektityöntekijä, Duunitie- ja Majakka-hankkeet
p. 050 5975 288, marjo.rautaoja@rko.fi

Päivällismenu

ALKURUOKA

  • Tulinen bataattisosekeitto L,G

PÄÄRUOKA

  • Salaattilajitelma
  • Kana Gyros M,G
  • Munakoisopata M,G
  • Riisipilahvi M,G
  • Kasvisgratiini L,G
  • Talon vaalea leipä, ruisleipä
  • Kotikalja, Mehu, Maito, Vesi

JÄLKIRUOKA

  • Kuningatarkiisseli M,G, Vaniljavaahto L,G

Hinta: 25,50 € / hlö (maksetaan paikan päällä)

HUOM! Päivälliselle on ennakkoilmoittautuminen 21.10.2021 mennessä. 

Tulossa:

Lapset puheeksi -menetelmä

Lapset puheeksi -menetelmä on lapsen kehityksen tukemiseen kehitetty työmenetelmä, joka perustuu tietoon lasta suojaavista tekijöistä ja pärjäävyydestä. Lapset puheeksi -keskustelu on kehitetty vahvistamaan vanhemmuutta, lapsen ja vanhemman myönteistä suhdetta sekä lapsen turvallista ja sujuvaa arkea kotona, päiväkodissa, koulussa ja vapaa-aikana

lue lisää

Mielenterveys- ja päihdetyön lainsäädäntö ja palvelujärjestelmä

Dialogisissa ja systeemisissä perheterapeuttisissa lähestymistavoissa pyrkimyksenä on hahmottaa mielenterveyden ongelmien suhteellisuus ja kytkeytyminen sekä ihmissuhteisiin että yhteisöllisiin olosuhteisiin.
Koulutuksessa tutustaan teoriatasolla dialogisten ja systeemisten lähestymistapojen määritelmiin ja näiden kytkeytymiseen mielenterveys- ja päihdetyön kenttään.

lue lisää

NADA -korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä

NADA -korva-akupunktiota on käytetty päihdevieroituksessa jo 50 vuoden ajan ja yhä lisääntyvässä määrin sitä käytetään myös mielenterveystyössä. Korva-akupunktion käyttö päihde- ja mielenterveystyössä -koulutus on päihdevieroitusakupunktioyhdistyksen, NADA Suomi / Finlandin, kriteerien mukainen. Koulutus on suunnattu päihdehuollon, psykiatrian tai muun terveyden- tai sosiaalihuollon työntekijöille, jotka työskentelevät päihde- tai mielenterveysongelmaisten parissa.

lue lisää