Elämäsi paras opiskelupaikka

Raudaskylän opisto on enemmän kuin oppilaitos. Se on opiskelupaikka ja oppimisyhteisö, jossa jokainen on arvokas omalla paikallaan. 

Laadukasta koulutusta mukavassa oppimisympäristössä nuorille ja aikuisille tarjoavat lukio, peruskoulun kymppiluokka, aikuisten perusopetus ja erityislinja. Ammatillista täydennyskoulutusta on tarjolla suntion, päihdetyön, lasten ja nuorten erityisohjaajan, kehitysvamma-alan ammattitutkintoon ja ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavissa koulutuksissa sekä lyhytkestoisilla vapaan sivistystyön kursseilla.

Koko kampusalueemme läheltä ja kaukaa tulevine ihmisineen tarjoaa yhteisöllisyyttä joka kantaa pitkälle. Viihtyisät asuntolat, vireä vapaa-ajan toiminta ja hyvä ruoka omasta keittiöstä ovat opiskeluelämän rikkautta jota arvostetaan.

Kaikkea toimintaamme ohjaa kestävä kehitys - ei pelkkänä periaatteena vaan konkreettisina arjen valintoina. Se on lähiruoan ja lähienergian suosimista, kohtuullisen elämäntavan etsimistä, aktiivista kansalaisuutta ja vastuuta yhteisöstä.


Näiltä sivuilta löydät koulutustarjontamme. Tutustu ja tule mukaan!